Sun flare

Da jeg kom til Bergen på torsdag var det skikkelig vårstemning. Blå himmel, sol og fuglesang. De gangene jeg har vært på besøk tidligere har jeg ikke vært fullt så heldig med været og det var derfor en stor opptur at værgudene var på min side denne gangen. I motsetning til Oslo føler jeg Bergen som by har mye mer sjarm. Det må uten tvil være på grunn av alle de koselige husene og stemningen som dette fører med seg. Nå skal det også sies at de bergenserne jeg har blitt kjent med er ganske så hyggelige også. Det hjelper veldig på helhetsinntrykket.

Jeg er allerede godt i gang med hverdagen hjemme i Molde. Til tross for 10 timer på jobb klarte jeg faktisk å komme meg på trening. Etter helgens utskeielser var dette virkelig på sin plass. I morgen har jeg fri og da tenkte jeg å benytte anledningen til å pakke ut kofferten, vaske klær og muligens preppe et nytt blogginnlegg. Slenger med noen bilder fra solfylte Bergen. Ha det fint så lenge! Vi sees.

denimbergen2denimbergen4denimbergen

denim
Jacket – Emmet // Sweater – Selected // Jeans – Zara // Boots – H&M

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *