Mitt nye hår!

God morgen fra Oslo! I skrivende stund ligger jeg i sengen på Frogner House, hvor Julia og jeg skal bo de neste dagene. Maks deilig med hver vår leilighet når vi først er på besøk i hovedstaden. Jeg har vært våken siden 05:00 og burde egentlig tatt meg en powernap, men det har vi ikke tid til. Det er ikke ofte jeg er i Oslo, så her gjelder det å få maksimalt ut av tiden. Først ut på agendaen er å dra ned på kontoret på Aker Brygge for å hilse på teamet i United Influencers. Ja, for en av grunnene til at vi er i Oslo i helgen er at vi skal på kick off med UI på lørdag. Hele dagen er satt av til sosialt samvær, god mat og avsluttes med en etterlengtet fest. Gleder meg masse til å hilse på de «nye» ansiktene som har blitt en del av bloggnettverket vårt det siste året. Litt senere i dag kommer June også. Da er hele trioen samlet og det skal selvfølgelig feires med en bedre midddag.

I går var jeg på Hårfint Roseby og stusset sveisen før avreise. Jeg vet ikke om dere har lagt merke til det på snapchat, men de siste månedene har jeg fått lengre hår. Endelig begynner det å ta form og jeg har faktisk ikke vært så fornøyd med sveisen min på lenge. Flinkeste Jeanett stod for behandlingen og som dere kanskje ser på bildene over har jeg blitt litt lysere på toppen. Jeg føler selv at jeg ser mye bedre ut med litt blonde highlights, spesielt nå som det går mot vår. Så, hva synes dere?


Følg oppholdet mitt i Oslo på snapchat @glennhenriksen

1 kommentar

  1. Digg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *