Her bor jeg i Oslo

Sponset opphold. 

God morgen dere! Lørdag allerede og jeg skjønner virkelig ikke hvor tiden har blitt av. Koser meg maks her i hovedstaden og det til tross for elendig vær. Siden det ble utgang på torsdag tok jeg det rolig i går. Jeg var på et par møter, spiste ute med venner og slappet av. Dagen i dag er satt av til kick off med United Influencers, som forøvrig er hovedgrunnen til at jeg er i Oslo denne helgen. Vi skal møte opp i Nydalen allerede klokken 09:00 og jeg vet sannelig ikke hva som står på tapeten. Alt er hemmelig. Det eneste vi vet er at vi skal kle oss i behagelige klær og ta med skift til kveldens festligheter, så da gjenstår det bare å se hva de har stelt i stand. Regner med at det kommer til å bli en minnerik dag med masse gøy. Anbefaler dere til å følge meg på snapchat (glennhenriksen) hvis dere vil få med dere hva som skal skje.

Under oppholdet mitt her i Oslo bor jeg på Frogner House, nærmere bestemt Bygdøy Allé 53. Helt perfekt for min del, da det er kort vei til flere av mine venner, gjøremål osv. Du kan fritt velge mellom flere andre locations her i Oslo, alt ettersom hva som passer best for deg.  I motsetning til et hotellrom får du her din egen leilighet med massevis av plass, ikke bare et rom med en seng. Dessuten er det mer fleksibilitet, privatliv og plass for samme eller lavere pris enn et hotellrom. Med en innebygd kjøkkenkrok har du også muligheten til å lage deg mat når du vil. Dersom man ønsker det kan man bestille tilleggstjenester som rengjøring, parkering og motta rabatter på aktiviteter her i Oslo. Dette tilbudet er perfekt for meg som er på besøk i hovedstaden nettopp fordi jeg har et eget nøkkelkort som gir meg friheten til å komme og gå når jeg vil uten å måtte ta hensyn til noen andre enn meg selv. Dessuten liker jeg veldig godt at leilighetene har en høy standard og et nøkkelkortsystem som gjør at jeg føler meg trygg. Sistnevnte er ganske avgjørende i følge min mening.

Ta kontakt med Frogner House for spørsmål eller booking HER. 

1 kommentar

  1. Ser flott ut, godt å bo litt komfortabelt

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *