Jeg er stolt

Hei og god søndag dere! Etter noen fantastiske dager i Oslo er det nå på tide å pakke kofferten og sette kursen hjem til Molde. Gårsdagens kick off med United Influencers var absolutt helgens høydepunkt. Vi startet dagen med lærerike og motiverende foredrag som minnet meg på hvilken sti jeg burde gå og hva jeg skal satse på. Eilaine Bloom var en av foredragsholderne og uten tvil den som gjorde mest inntrykk på meg. En klok dame med mange erfaringer og en unik kunnskap innen sitt felt som inspirerer. På ettermiddagen var det duket for festligheter og i den anledning ble vi kjørt til en flott gård på Ås, en liten time utenfor Oslo. Lokalene kunne på mange måter minne om «Hver gang vi møtes». Her fikk vi servert deilig mat fra Sumo Sushi. For en sushi elsker som meg var dette midt i blinken. Utover kvelden ble det quiz, prisutdelinger, dans og moro. Jeg er så utrolig stolt av å være en del av UI og denne helgen ble jeg kjent med mange av nykommerne i teamet. Det beste med UI må uten tvil være at alle er så imøtekommende og inkluderende. Vi er som en stor familie. Absolutt noe som er verdt å ta vare på og fremover kommer jeg til å gjøre det jeg kan for å vise at jeg fortjener min plass i staben.

Jacket – YSL // Shirt – Filippa K. // Pants – Zara // Shoes – J. Lindeberg // Watch – Triwa.

5 kommentarer

 1. Fineste Glenn <3 Takk for en fantastisk helg!

 2. Such a clean and minimal look ! Great pictures <3

  ‘Share’ by August Harvest
  Instagram

  1. glennhenriksen

   Thanks :D

 3. Det der er jo i Nydalen – en gate jeg går i hver eneste dag :) Er dette bilder fra sist helg eller fra tidligere? Tror nesten jeg hadde hilst hvis jeg hadde støtt på deg der.

  1. glennhenriksen

   Ja, stemmer det! :D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *