Kvinnene i mitt liv

Kjære June og Julia. ♥

Dette blogginnlegget velger jeg å dedikere til to av kvinnene i mitt liv, nemlig dere. Mest fordi jeg synes dere fortjener å lese det svart på hvitt og fordi jeg vil at alle andre skal få vite hvor mye dere betyr for meg. Tusen takk for at dere gjør livet mitt mening. Uten dere er jeg helt sikker på at jeg ikke hadde vært der jeg er i dag. Dere er der for meg i tykt og tynt. Vårt vennskap er unikt og jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har to så fantastiske venner som dere. Dere får meg til å bli den beste utgaven av meg selv og det er vel også det jeg liker mest med dere. Vi kan le, gråte og være uenige sammen. Alle disse faktorene er bare med på å styrke vennskapet vårt og jeg vet at vi alltid kommer til å være der for hverandre uansett hva. Det er en helt ubeskrivelig god følelse. Uansett hva som skjer i livet mitt karrieremessig eller på kjærlighetsfronten så vet jeg at jeg har dere i ryggen. Det er en god følelse.

Det er lett å ta ting for gitt i en travel hverdag, dette gjelder også relasjoner. Jeg tillater ikke meg selv å ta dere for gitt, dere alt for betydningsfull for at det skal skje. Vi har kjent hverandre i over 8 år og har opplevd så mye sammen. Jeg koser meg alltid i deres nærvær og det spiller ingen rolle hva vi gjør eller hvor vi er hen. Så lenge vi er sammen har vi det bra og det er det som betyr noe. Jeg er så vanvittig stolt av dere og hva dere har fått til på hver deres kant. June med egen stiftelse og nå i gang med å skrive bok. Julia med egen butikk og suksess på bloggfronten. Jeg gleder meg på deres vegne og unner dere alt av suksess og glede. Det er vel kanskje en av hovedgrunnene til at vårt vennskap er så sterkt, nettopp fordi vi kun vil det beste for hverandre. Sjalusi er ikke engang et tema og det er så fantastisk. I den verden vi lever i nå og hvert fall for oss som bor i Norge er det ikke bare enkelt å skulle stikke seg ut eller gjøre noe som er annerledes med «Janteloven» hengende over oss.

Uten å overdrive så tror jeg at vi tre kan flytte fjell. Vi er tre sterke individer hver for oss, men sammen er vi uovervinnelige. Vi utfyller hverandre på en sånn måte at jeg vet faktisk ikke hvordan jeg skal beskrive det. Jeg vet med sikkerhet at alle tre sikter mot toppen og møter riktignok forskjellige utfordringer på veien, men uansett hvilke problemer som dukker opp ender vi uansett opp på samme bane igjen. Livet kan på mange måter minne om stigespill. Vi må alle klatre opp den stigen for å komme oss på toppen, men selv om vi ikke klarer det på første forsøk betyr det ikke at vi gir opp. En av mange ting vi tre har til felles er at vi er fightere. Hvis en av oss har en dårlig dag eller en dårlig periode hjelper vi hverandre med å komme oss ut av den. Det er på mange måter helt unikt for vårt vennskap.  Personlighetene våre er riktignok litt forskjellige, men det er vel også det som gjør at vi utfyller hverandre så bra som vi gjør. Hvis alle tre hadde vært nøyaktig likedan ville det nok skjært seg for lenge siden. Jeg er sikker på at jeg kunne skrevet side opp og side ned om hvor fantastiske dere er og hvor mye gøy vi har hatt det sammen.  Det sier litt om hvor mye dere betyr for meg og hvor sterkt vennskapet vårt er. Jeg håper dere forstår hvor glad jeg er i dere og hvor heldige vi er som har hverandre. Tusen takk for alle gode minner og fine stunder vi har hatt sammen. Måtte fremtiden by på enda flere. Jeg gleder meg!

A strong friendship doesn’t need daily conversation; doesn’t always need togetherness.
As long as the relationship lives in the heart, true friends will never part

2 kommentarer

  1. Jacob Börjesson

    Kempe fine!

  2. Du er så fin<3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *