La oss ta opp tråden igjen

Hei dere. Lenge siden sist. Ja, det begynner faktisk å bli så lenge siden at jeg vet nesten ikke helt hvor jeg skal starte. Sannheten er at jeg trengte en pause fra alt som heter sosiale medier. På slutten hadde jeg det så langt oppi halsen at jeg orket ikke tanken på å dele noe som helst. Nå, nesten to år etter, føler jeg for å ta opp tråden igjen. Jeg har det ganske bra om dagen og jeg føler meg ganske klar for å gi SoMe en sjanse til. Selv om det har vært deilig med en lang pause har jeg mange ganger kjent på savnet etter å blogge. Dette har jo liksom vært min store hobby siden jeg var 17 år og da sier det seg selv at jeg har følt meg ganske naken uten. Jeg er fortsatt usikker på hvor mye av privatlivet mitt jeg vil dele med dere enda, men jeg tenker at det kommer med tiden. Nå er jeg i hvert fall i gang, så får vi bare se hvor det bærer hen.

I løpet av den tiden jeg har vært «borte» er det mye som har skjedd i livet mitt. Sommeren 2016 flyttet jeg hjem til Molde, rett og slett for å koble av fra storbylivet og de bekymringene det førte med seg. Jeg ble boende hjemme i 1 1/2 år. På den tiden lærte jeg meg selv mye bedre å kjenne. For ikke å snakke om min nærmeste familie og venner. Jeg var hele tiden bestemt på at jeg skulle tilbake til Oslo, men tenkte at det var fornuftig å dra hjem for å tenke meg om hva jeg vil med livet og hvem jeg er. Noen ganger må man ta et steg tilbake, trekke pusten dypt inn og reflektere over livet. Det var nettopp dette jeg gjorde mens jeg bodde hjemme. Jeg vil ikke påstå at jeg fant oppskriften på alle framtidsplanene mine mens jeg bodde hjemme, men jeg ble mer bevisst på verdiene mine, som jeg selv følte at jeg hadde mistet etter alle årene i «sus og dus».

I fjor høst møtte jeg en fantastisk gutt som skulle vise seg å være mer enn en sommerflørt. Som dere kanskje husker fra tidligere hadde jeg gitt opp kjærligheten og ble mildt sagt veldig overrasket da jeg ble forelsket. Jeg hadde på ingen som helst måte trodd at jeg skulle finne kjærligheten og forelske meg, i hvert fall ikke mens jeg bodde hjemme og var i den situasjonen jeg befant meg i. Regner med dere har hørt «myten» om at man forelsker seg når man minst forventer det? Yes! Akkurat det skjedde meg. I slutten av desember i fjor flyttet vi sammen i en leilighet her i Oslo. Jeg er med andre ord tilbake i hovedstaden og på et mye bedre sted enn jeg noen gang har vært. Sammen med min store kjærlighet har jeg det helt fantastisk. Vi koser oss i hverandres selskap og gir hverandre kjærlighet. Dette har på mange måter gjort meg sterkere, lykkeligere og mer bevist på hvordan jeg vil gripe fatt på framtiden. Jeg mange gode venner her i Oslo og et mye bedre forhold til familien min. Alle disse faktorene er for meg definisjonen på lykke. Noe av det viktigste jeg har lært i løpet av de siste to årene er hvor viktig det er å ta vare på de gode relasjonene. Familie, venner og kjæresten min er nettopp det som får meg opp av sengen og gjør livet mitt meningsfylt.

Når det gjelder bloggen framover tenker jeg å fortsette litt som før. Hvor mye av privatlivet jeg kommer til å dele med dere må jeg nesten se an litt. Jeg vet nemlig ikke hvor mye jeg vil gå i dybden, men jeg tenker i hvert fall å dele refeleksjoner, antrekk og glimt av hverdagen. Håper at dere vil følge med og at dere støtter meg i «combacket» mitt. Mange av dere har sagt til meg ved flere anledninger at dere finner inspirasjon i følge meg og det jeg gjør, så da håper jeg at jeg kan fortsette med det. Ikke nøl med å legge igjen en kommentar hvis det er noe dere lurer på eller vil spørre meg om. Dere kan også kontakte meg på mail: glenn.henriksen@hotmail.com

FØLG MEG GJERNE PÅ SNAPCHAT OG INSTAGRAM: GLENNHENRIKSEN  ♥

Jakke – Selected Homme
T-Skjorte – Weekday
Solbriller – Ray Ban
Jeans – Pull & Bear
Sko – Acne

15 kommentarer

 1. Så gøy, gleder meg til å følge deg <3

  1. glennhenriksen

   Wihuu! :-)

 2. Så utrolig kjekt å se at du er tilbake på bloggen! Gleder meg til å følge deg framover!

  1. glennhenriksen

   Hyggelig å høre! :-)

 3. Kenneth

  Velkommen tilbake Glenn :) Gøy å se at du er tilbake, og livet smiler for deg. Blir fint å følge bloggen videre :)

  1. glennhenriksen

   Hei Kenneth! :-)
   Ja, det er veldig deilig! Takk for det. Hyggelig at du vil følge meg!

 4. Så gøy at du er tilbake :) Har savnet bloggingen din. Følger deg på insta da, så har «fulgt» med litt allikevel. Godt å høre at du har det bedre med deg selv og livet :)

  1. glennhenriksen

   Hei Marita! :-)
   Så hyggelig å høre!

 5. Kjekt at du er tilbake. Digger klesstilen din!!

  1. glennhenriksen

   Så hyggelig å høre! Takk for det :-)

 6. Kan du legge ut oppskriften på laksen og pastaen du postet på snapchat? Så utrolig godt ut!

  1. glennhenriksen

   Hei! :-) Ja, det kan jeg så absolutt!

 7. Yas queen! Dette har vært savnet, da du har «vært en del av hverdagen» hos flere av oss og. Velkommen tilbake, gleder meg til å få være med videre :)

  1. glennhenriksen

   Hehe! :-) Tusen takk for det! Hyggelig å høre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *