Hardt arbeid lønner seg!

God morgen kjære lesere! Mandagsmøte hjemme hos Julia var virkelig en suksess og vi fikk gjort masse. I tillegg til gårsdagens tre innlegg har jeg fått skrevet ned gode ideer til resten av uken, pluss at vi fikk knipset endel bilder. I en ellers hektisk hverdag er dette gull verdt for meg. Jeg har jo en annen jobb ved siden av og da er det begrenset hvor mye jeg rekker. Hvis jeg skal levere slik som jeg gjorde i går krever det mye jobb og da er man avhengig av å ligge litt foran.

Ut ifra gårsdagens lesertall har jeg uten tvil fått valuta for innsatsen. Jeg synes det er veldig morsomt at dere klikker dere inn og følger med på hva jeg gjør. Det er jo nettopp dere som gir meg motivasjonen til å gi det lille ekstra. Så tusen takk til dere som tar dere tid til å lese og kommentere. Fortsett i samme stil så skal jeg prøve å gi dere hyppige oppdateringer og variert innhold. Deal?

Nå er det jobbe til kl 14, så skal jeg møte June og Julia for enda mer jobb. Moro! Elsker å ha mye på agendaen. Desto mer effektiv blir jeg. PS! Siden det er flere som har spurt meg om hvordan Julian og jeg møttes tenkte jeg å lage et innlegg om det. Ha en fin tirsdag så lenge. Vi snakkes senere i dag. :-)

2 kommentarer

  1. Godt å endelig ha deg tilbake på bloggfronten :))

    1. glennhenriksen

      Så hyggelig å høre! :-) Godt å være tilbake.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *