Middagstips: Indrefilet av svin med ertepure

God kveld godtfolk! Midtveis i uken allerede og jeg føler som alltid at tiden løper fra meg. Kombinasjonen av blogg, jobb og sosialt samvær er ikke så lett som det høres ut som, men jeg gjør mitt aller beste. Det er ingen som helst tvil om gårsdagens innlegg engasjerte mange. Ja, herlighet for en repons da dere! Jeg hadde ikke sett for meg at vår lille kjærlighetshistorie skulle vekke så stor interesse. Tusen takk for varme ord og fine tilbakemeldinger. Dere er så gode. Jeg håper også at åpenheten vår kan være til hjelp for andre som er i samme situasjon eller som sliter med å komme ut av skapet. Homofil, heterofil eller bifil. Det spiller ingen rolle. Vi har alle rett til å elske like mye uavhenigig av legning. Vær stolt over den du er og mest av alt, den du elsker. De som ikke kan akseptere deg for den du er eller hvem du er sammen med, ja de kan bare ha det så godt. Kjærligheten overvinner alt.

I skrivende stund sitter Julian og jeg hjemme hos Julia på St. Hanshaugen. Vi har nettopp spist en deilig middag. For andre dag på rad faktisk. Nå som samboeren til Julia er bortreist er det jo mye hyggeligere å spise middag sammen enn å sitte på hver vår kant. Se så deilig mat hun har stelt i stand da? Jeg får vann i munnen bare av å se på bildene liksom. 😍

MIDDAGSTIPS 🍽

– Indrefilet av svin.

– Ertepure.
– Stekt chorizo.
– Saltbakte poteter.
– Cherrytomat og rødløk.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *