Drømmeferien i Ibiza

I fjor var jeg på tidenes ferie i Ibiza sammen med Andrea og Madicken. Jeg har alltid drømt om å reise dit og da drømmen endelig ble virkelighet kunne jeg nesten ikke tro det. Dette var mens jeg bodde hjemme i Molde og dere må tro kontrasten var stor, fra en ellers grå hverdag på bygda til solfylte Ibiza. Forventningene var enorme og selv om vi hadde hørt mye godt om stedet visste vi ikke hva vi gikk til. Lite visste jeg på daværende tidspunkt at dette skulle bli en ferie jeg sent skulle glemme. De første dagene bodde vi på White Apartments, et leilighetshotell ca 2 km fra byen. Her bodde vi i lyse og fine omgivelser ganske nær stranden og en taxitur unna festlighetene. De første dagene brukte vi mest til å utforske nærområdet og selvfølgelig bylivet. Underveis ble vi kjent med en guttegjeng fra Nord-Norge som vi hadde det veldig morsomt sammen med.

Høydepunktet fra turen var uten tvil konserten til Kygo på Ushuaia og siden vi hadde vært så heldig å få VIP billetter fikk vi maksimalt utbytte av konserten, samt muligheten til å bli med Kygo på etterfest. Å se kygo live i Ibiza var helt magisk og uten tvil en opplevelse jeg vil huske for resten av livet. Jeg elsker kygo, så da kan dere jo tenke dere selv hvor stort øyeblikk det var for meg. De siste dagene før hjemreise booket vi oss inn enn natt på Destino, som forøvrig er et helt vilt hotell. Det koster skjorta å bo der, men absolutt verdt hver en krone. Vi følte oss som kongene på haugen og som dere ser på bildene nedenfor er det sykt fint der.

Som om det å bo på Destino ikke var nok, avsluttet vi ferien med en natt på det store partyhotellet Ushuaia. Det var altså her vi hadde vært på alle konsertene og det å faktisk bo vegg i vegg med scena var jo helt insane.  Absolutt noe jeg anbefaler deg å gjøre hvis du har muligheten. Vi hadde en stor suite på bakkeplan og kunne derfor bare åpne døren å gå rett på fest. Jeg hadde dessverre ikke med meg speilreflekskamera og det er egentlig litt synd, for jeg skulle ønske jeg hadde flere bilder å vise dere. Snapshots fra mobilen er uansett bedre enn ingenting og jeg sitter til gjengjeld igjen med mange gode minner. Å reise på tur med Andrea og Madicken gikk som en drøm og vi koste oss i hverandres selskap. Vennskapet vårt ble utvilsomt sterkere etter denne turen og jeg er så innmari glad for at jeg dro. Vurderer du å reise på ferie til Ibiza anbefaler jeg deg å sette av endel penger i forkant. Du trenger selvfølgelig ikke å bo på de dyreste hotellene slik som vi gjorde, men det koster likevel å leve der.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *