Spennene tider i vente

Hei dere! En produktiv og spennende uke nærmer seg slutten. Jeg føler at jeg er inni i en god rytme om dagen, spesielt med tanke på bloggen. Motivasjonen er på topp og jeg gleder meg til tiden framover. I dag har jeg blant annet vært på to spennende møter og jeg merket at jeg fikk en skikkelig boost etterpå. Julia og jeg var også innom kontoret til United Influencers på Aker Brygge. Der ble vi som alltid tatt godt i mot og nok engang ble jeg minnet på hvor heldig jeg er som er en del av UI-familien.

Til de av dere som ikke er så kjent med hvordan dette fungerer er det altså de som tar seg av alt det komersielle rundt de ulike kanalene mine i sosiale medier. Takk til United Influencers for at dere har troen på meg og for at jeg får lov til å være et del av nettverket deres. Jeg er stolt av den jobben dere gjør og veldig stolt av å kunne ta del i framtidens markedsføring på mine egne primisser.

Jakke – Jack & Jones
Piké – Zara
Chinos – Zara
Sko – Lacoste
Klokke – Triwa
Solbriller – Ray Ban

1 kommentar

  1. Flotte bilder. Du ser bra ut og bildene er av veldig god kvalitet! Og et stort pluss at du er en homofil blogger uten masse feminint fjolleri. Det tror jeg kan bety mye for mange andre homofile som ikke føler seg «hjemme» blant «jentete homser».

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *