Blogg-weekend til Italia

Hei og riktig god mandag! Endelig er sommeren tilbake i hovedstaden og da er det ikke annet å gjøre enn å smile. For en fantastisk følelse! Deilig å bytte ut langbuksene med shorts igjen. Jeg har riktignok ikke fått muligheten til å være så mye utendørs i dag, men sånn er det når man har to jobber. Blogg er jo den jobben jeg faktisk føler at jeg får noe igjen for og da er det jo bare gøy å holde på. Spesielt nå som jeg har teamet opp med Julia.

I skrivende stund sitter vi samlet rundt kjøkkenbordet og planlegger hvordan vi skal gjøre det framover. Andrea har også kommet på besøk, så nå er det rett så sosialt her. Vi snakker om å få til en blogg-weekend til Italia i løpet av høsten. Jeg har aldri vært der, men ut ifra de bildene jeg har sett virker det helt magisk. Et av stedene vi vurderer å reise til er Costantino. Snakk om bra location for bloggbilder. Google it, så skjønner dere hva jeg snakker om. Det er lov å dagdrømme litt, er det ikke?

Skjorte – Filippa K.
Shorts – H&M.
Sko – Lacoste.
Klokke – DW. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *