Jeg + Julia = Videoblogg?

Da jeg var innom kontoret til United Influencers forrige uke ble jeg anbefalt å starte opp med videoblogg. Personlig har jeg hatt lyst til å gjøre det lenge, men av en eller annen grunn har jeg bare ikke fått meg til å gjøre det. Ikke alene i såfall. MEN hvis Julia og jeg hadde gjort det sammen ville det kanskje ikke vært så kleint. Det er jo liksom noe helt annet å legge ut bilder og skrive ned det man har på hjertet, sammenlignet med det å faktisk gjøre video ut av det. Vi vet ikke helt hvordan vi vil gjøre det enda, så kanskje dere kan komme med forslag til hva vi skal prate om? Er det noe dere ønsker at vi skal snakke om? Det kan være alt fra hva vi synes om det ene eller det andre, eller spørsmål om vårt vennskap. Vi har jo kjent hverandre i 10 år, så det er vel ingen andre som kjenner meg så godt som Julia. Jeg tenkte uansett det kunne være greit å sjekke med dere først hva dere tenker om det.

Hva sier dere? Gira på videblogg med meg og Julia?

3 kommentarer

  1. Andreas

    Ja!

  2. Jaaa!!

  3. Ja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *