Reisefeber

Weee! I dag er det akkurat en uke til Julian og jeg reiser til Kypros. Dette blir den første sydenturen vår sammen, så dere kan jo tenke dere hvor mye vi faktisk gleder oss. Nå er det jo riktignok veldig fint vær her hjemme i Oslo og neste uke er det jo meldt over 30 grader, så slik sett kunne vi like gjerne vært hjemme, men det er noe med det å komme seg bort og oppleve andre omgivelser enn det man er vant til. Jeg gleder meg hvert fall kjempe masse til å reise på tur! Ingen av oss har vært i Kypros før så det blir jo ekstra moro. Vi har blant annet snakket om å dra på et par utflukter, deriblant en båttur på det åpne hav. Det er jo ganske så romantisk, eller hva? Ellers tror jeg vi tar det som det kommer. For å være ærlig ser jeg mest fram til å legge meg ned på en solseng med en paraplydrink i hånden og bare nyte været, for ikke å snakke om hverandres selskap. Når det er sagt burde jeg så absolutt begynne å tenke på å pakke, men jeg har jo nesten ingen sommerklær. Ergo, jeg må på shopping før avreise. Jeg vet Zara pleier å ha litt utvalg når det kommer til shorts og skjorter, så det spørs om vi må ta turen innom der.

Jakke – Alpha Industries.
Skjorte – Tiger Of Sweden.
Bukse – H&M.
Sko – Lacoste.

Denne helgen er det bare morsomme festligheter som står på programmet. I kveld er det bursdagsfest/sommerfest på Bølgen & Moi Briskeby og i morgen er vi invitert på grillparty på Snarøya. Deilig å være sosial når det først skjer noe sprell og ikke minst nyte finværet. Håper at alt står bra til med dere og at helgen deres blir fin! :-) Vi snakkes.

1 kommentar

  1. Skal du ikke på Oslo Pride?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *