Sene sommerkvelder

God lørdag dere! Gårsdagen var en eneste stor fest og jeg hygget meg i godt selskap på Bølgen & Moi Briskeby. Vi var der for å feire Elisabeth, som jobber i United Influencers, og ut ifra det lille jeg fikk snakket med henne virket det som at hun hadde en storveis feiring. Som alltid god stemning på Bølgen & Moi og med så mange kjentfolk samlet under samme tak var det dømt til å bli en bra kveld. Vi avsluttet i kjent stil på Maccern og det tror jeg på mange måter er redningen til at jeg ikke er fyllesyk i dag. Enda godt er det for i dag skal vi ned til byen for å se på Pride toget, etterfulgt av grillfest med noen Julians tidligere kolleager på Snarøya. Solen skinner og jeg føler at dagen i dag blir en like bra oppfølger av gårsdagen, om ikke bedre. Nyt helgen videre folkens. Vi snakkes plutselig.

Skjorte – Zara.
Bukse – H&M.
Klokke – Triwa.

FØLG MEG GJERNE PÅ SNAP OG INSTAGRAM: GLENNHENRIKSEN

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *