Sail away with me honey

Hei kjære lesere! En innholdsrik og fin helg nærmer seg slutten. Jeg føler selv at jeg har vært super sosial denne helgen. Som dere kanskje har sett på snapchat har jeg virkelig kost meg fra ende til annen. I går var Julian og jeg invitert til Snarøya på grilling. Shit, så fint det er der! Ene ferieparadiset etter det andre. Rett sommeridyll å kjøre båt fra Tjuvholmen og langs Oslofjorden i dette fine været. I godt selskap ble vi sittende å nyte lørdagen på Snarøya helt til solen gikk ned. Da tok vi turen inn til byen for å møte moren til Julian for en drink, før vi hoppet i en taxi og dro hjem. Vi var vel hjemme rundt kl 01 og da var vi begge så slitne at vi sovnet momentant. Til tross for to fuktige kvelder i godt lag er formen i dag ganske oppegående. Så snart Julian kommer hjem fra jobb skal vi ut å få litt sol på kroppen. Her gjelder det å nyte hvert eneste øyeblikk av sommeren. Uten tvil min favoritt årstid!

Ha en fin søndag da dere!

1 kommentar

  1. Båten Galaxy i ayia napa har også sånne kremhvite skinnsofaer. Anbefales, og det går fort unna :) Julian ligner litt på Ricky Martin som ung. Ha en flott dag.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *