Endelig ferie!

God morgen! Endelig er dagen her. Vi skal på en etterlengtet ferie til varmere strøk, nærmere bestemt Kypros. Flyet vårt går om en snau halvtime, noe som betyr at vi er fremme i Ayia Napa rundt 11:30. Da blir det bare å skifte til badeshorts og sette kursen mot stranda. Gjett om jeg gleder meg til det da! Denne uken har gått sykt fort, så det er nesten litt surrealistisk at jeg nå skal gå inn i feriemodus. Selv om vi har hatt ganske fint vær hjemme skal det bli godt å komme seg litt bort fra Oslo og tilbringe late dager på en solseng sammen med kjæresten.

Det ble veldig ekstremt lite søvn i natt, men det gjør faktisk ingenting når vi vet hva som venter oss når vi kommer ut av flyet. Jeg har med meg kamera på tur, så det dere skal ikke se bort ifra at dere får litt oppdateringer underveis. I mellomtiden må dere gjerne følge ferien min på snapchat og instagram: GLENNHENRIKSEN.

Med dette ønsker jeg dere en fin fredag. Vi snakkes!

1 kommentar

  1. Flott på Nissi beach. God tur :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *