Livets glade dager

God kveld fra solfylte Kypros! To dager har gått siden vi kom til Ayia Napa og det føles helt fantastisk. Den første dagen valgte vi å bare ligge ved bassenget siden klokken hadde blitt så mye. I går derimot tok vi turen til den berømte stranden, Nissi Beach. Etter å ha vandret langs hele stranden både to og tre ganger fant vi til slutt to ledige solsenger. Vi ble liggende til solen gikk ned og tilbrakte største deler av tiden i vannet. Ja, for til tross for at temperaturene ikke ligger på mer enn 28, 29 grader føles det mye varmere på grunn av luftfuktigheten her nede. Love it!

Utenom å sole oss har vi vært en tur på byen og spist på flere gode restauranter allerede. Vi har ikke lagt så store planer for de kommende dagene, men velger heller å ta det på sparket. Formålet med denne ferien er jo i utgangspunktet å slappe av og bare nyte livets glade dager i hverandres selskap. Så langt ligger vi veldig godt an og som alltid når man er på ferie går dagene så alt for fort. Internetthastigheten på hotellet er ikke av det beste slaget, så derfor har jeg ikke fått lagt ut noe før nå. Flaks jeg fant en krok i resepsjonen hvor signalene var litt mer stabile. Slenger med et par bilder fra Nissi Beach.

2 kommentarer

  1. Hoi! Digga den badeshortsen! Hvor er den fra?

    1. glennhenriksen

      Takk! :-) Den er fra Zara.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *