En uforglemmelig uke

Hei dere! Da er jeg tilbake i hovedstaden etter 8 fantastiske dager i Kypros sammen med verdens beste kjæreste. Jeg har kost meg fra ende til annen og det er uten tvil takket være mitt flotte reisefølge. For å si det sånn, jeg kunne ikke drømt om en bedre kjæreste og jeg føler meg så vanvittig heldig som har Julian. Vi har det så kjekt i hverandres selskap og best av alt, vi vet å kose oss. Ayia Napa leverte på alle mulige måter og til tross for at det er mest kjent for sine ville fester fikk vi oppleve så mye mer enn det. Strendene der nede er noen av de vakreste jeg har sett. Blått hav så langt øyet kunne se og krystallklart vann uten så mye som en krabbe eller brennmanet. Akkurat slik jeg liker det. Temperaturen i vannet var forøvrig helt perfekt.

En av de siste dagene var vi ute på havet i en stor katamaran. Helt klart turens høydepunkt og anbefales på det sterkeste hvis du skal reise ned dit. Det koster 700,- per person og da er det inkludert mat og fri bar. Vi var heller ikke så mange på båten, noe som gjorde at man fikk en mye bedre opplevelse sammenlignet med disse overfylte båtene hvor du knapt får plass til å sitte. Alt i alt, en uforglemmelig ferie med mange gode minner jeg kommer til å huske så lenge jeg lever. Nå skal jeg jobbe jobbe i tre dager før jeg reiser til Molde for å møte familie, venner og være med på den årlige jazzfestivalen. Gleder meg til det!

7 kommentarer

 1. Ayia napa er flott. Ikke minst herlige Nissi beach… Og mange bra bilder :)

  1. glennhenriksen

   Ja, absolutt verdt å ta turen dit! Takk for det :-)

 2. Rebecca

  Hvordan er prisene der på mat, drikke og taxi? :-)

  1. glennhenriksen

   Alt er jo billig sammenlignet med Norge, men jeg synes det var helt ok priser der hvert fall. :)

 3. Er det slutt med kjæresten?

  1. glennhenriksen

   Nei :)

 4. Flott innlegh. Nå er det på tide med en oppdatering på livet, ikke minst om jobbstatusen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *