Har du hørt podcasten vår?

Hei alle sammen.

Det begynner å bli en stund siden jeg viste noe som helst livstegn på denne bloggen og jeg vet at det er mange av dere som lurer på hvordan livet mitt ser ut om dagen. Jeg har ikke tatt et endelig standpunkt på om jeg faktisk skal starte å blogge igjen, men jeg ville i hvert fall benytte muligheten til å informere dere om at jeg har startet en podcast! Jeg er ikke alene om denne podcasten. Sammen med meg på laget har jeg to av mine bestevenniner, June og Julia.  Så langt har vi publisert tre episoder av podcasten vår og responsen har faktisk vært over all forventing.

Vi kaller oss for «gjengen», noe jeg føler er en ganske treffende beskrivelse på oss tre. Siden vi har kjent hverandre i godt over 12 år er det jo derfor ekstra stas at vi kan gjøre noe sammen for engans skyld. I løpet av disse årene har vi har kjent hverandre har vi opplevd ganske så mange oppturer, så vel som nedturer. I podcasten vår tar vi deg med inn i vår usensurerte «verden» hvor vi snakker om alt fra hverdagslige hendelser, følelser, synspunkt og dagsaktuelle tema. I motsetning til blogg, instagram og snapchat føler jeg at vi utlverer oss på en helt annen måte i podcasten vår.

Lyst til å bli bedre kjent med oss? Da anbefaler jeg deg å sjekke ut første episode av «gjengen» HER.

Podcasten vår er tilgjengelig på itunes og spotify. Sjekk den ut da vel og følg oss gjerne på instagram. Der heter vi «gjengenpodcast». Der er det fritt fram og stille spørsmål eller komme med forslag til hva dere ønsker at vi skal snakke om i de framtidige episodene våre. Ny episode slippes ukentlig hver onsdag. Stay tuned.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *