Status på livet

Hei dere! Jeg har fått en del forespørsler om jeg kan skrive et innlegg her på bloggen om hvordan livet mitt ser ut per dags dato. For å være helt ærlig føler jeg at livet smiler om dagen. Jeg er generelt ganske lykkelig både med jobben min og privatlivet mitt. I likhet med folk flest har jeg dager hvor jeg ikke er fullt så positiv, men jevnt over pørver jeg holde hodet kaldt og være takknemlig over det jeg har oppnådd så langt i livet. Jeg har en fantastisk kjæreste som jeg elsker, gode venner rundt meg og kollegaer som gjør dagene på jobb til en lek.

Til de av dere som ikke har fått det med seg jobber jeg fortsatt i FINN.no og stortrives der. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har gledet meg så mye over å gå på jobb som jeg gjør nå. Arbeidsoppgavene, miljøet og menneskene der stimulerer meg på alle mulige måter. Jeg lærer noe nytt og bli utfordret hver eneste dag. Jeg er som dere kanskje vet veldig sosial av meg og liker at det skjer ting rundt meg. Denne arbeidsplassen sørger for akkurat det.

På fritiden prøver jeg å balansere et sunt forhold til venner, kjæreste, sosiale medier og trening. Som jeg nevnte i forrige innlegg har jeg startet en podcast sammen med June og Julia. Vi møtes en gang i uka for å spille inn en ny episode, noe som både er sosialt og veldig givende. Det er gøy å kunne bruke stemmen sin på en annen platform enn hva jeg har vært vant til tidligere. Noe annet jeg bruker mye av tiden min på om dagen er å lete etter leilighet. Drømmen om å kjøpe vår første bolig sammen står høyest på ønskelisten og vi håper at dette kan bli en realitet i løpet av 2019. Det ser riktignok ut til at jeg må senke noen av kravene mine dersom vi faktisk skal få kjøpt oss en bolig i Oslo, men heldigvis er jeg sammen med en eiendomsmegler som har litt mer peiling på boligmarkedet enn meg.

Det nærmer seg påskeferie og vi har enda ikke funnet ut hva vi skal gjøre disse dagene. Det står mellom fjellet og en weekend tur i Europa et sted. Forhåpentligvis får vi med oss vennene våre til Vestlia, da jeg har et ønske om stå på ski en siste gang før snøen smelter. En liten uke etter påske reiser jeg til Roma i regi av jobben. Gud, som jeg gleder meg til det! Jeg har aldri vært i Italia før og jeg som er så glad i pizza, vin og pasta kommer nok til å stortrives der. Kom gjerne med tips til hva jeg burde gjøre mens jeg er i Roma. Jeg reiser nemlig ned et par dager før sammen med noen kollegaer og da hadde det vært fint å vite hva vi burde bruke tiden på før resten av gjengen kommer.

Håper dere satte pris på denne oppdateringen og at alt står bra til med dere. Nyt siste del av søndagen folkens. Vi sees.


Hør siste episoden av podcasten vår på spotify HER.

2 kommentarer

  1. Høres veldig gøy ut å jobbe i Finn.no. Har også hørt fra andre folk at det er en bra arbeidsplass. Hadde vært interessant å høre mer om hva du jobber med der.

    1. glennhenriksen

      Absolutt! :-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *