Endelig er drømmeferien i boks

God morgen dere! I skrivende stund er jeg overveldet av glede og begeistring. Vi har nemlig booket årets første sommerferie. Destinasjonen er for mange kanskje ikke så spennende, da vi skal reise til Rhodos, MEN hotellet vi har booket er ikke hvilket som helst hotell. Det er et hotell som jeg har siklet på helt siden jeg oppdaget det for godt over et år siden. Det heter Casa Cook Rhodes og er blant Vings hotellkonsept for den moderne reisende som stiller høyre krav til komfort og lekkert design. Altså meg. Haha. Når dere ser bildene nedenfor så skjønner dere hva jeg sikter til. Det er dette som i mine øyne er ferie og luksus. Vi har attpåtil bestilt suite med eget basseng. Hvor fett er ikke det? Casa Cook Rhodes ligger i utkanten av den lille, rolige landsbyen Kolymbia. Et par mil fra Rhodos by. Her finnes det moderne butikker og restuaranter, men også den gamle, sjarmerende bydelen som jeg gleder meg til å utforske.

Jeg er alltid happy når det kommer til ferie, men denne gangen gleder jeg meg ekstra mye til å reise på ferie. Vi skal nemlig reise dit sammen med Andrea og kjæresten hennes, Gunnar. Vi fire er en ganske så bra match og noe sier meg at vi kommer til å få en episk tur sammen. Ettersom hotellet ligger ganske langt fra storbyen er det ekstra stas at vi er en gjeng på fire. Da kan vi underholde hverandre, og best av alt. Andrea og jeg kan ta masse bilder til både blogg og instagram. Ja, for dette hotellet er jo virkelig en bloggers drøm. Om ikke så er det i hvert fall min store drøm. Vi reiser riktignok ikke før i august, noe som for vår del passer helt utmerket. Jeg er bare glad for at vi endelig har booket og at jeg har noe å se fram til. Dette blir så gøy!

Er det noen av dere som har vært der? Eller som har erfaring fra å bo på et av Vings sine Casa Cook hotel? I så fall er jeg veldig åpen for tilbakemeldinger eller forslag til hva vi burde gjøre?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *