Sommerglød året rundt med Betakaroten Gold

Reklame: Rabattkode glenn20 gir deg 20% ekstra rabatt på Betakaroten Gold!

Hei fra solfylte Oslo! Våren har ankommet hovedstaden og jeg kan ikke gjøre annet enn å smile. Det er så vanvittig deilig å vite at sommeren står for tur og jeg gleder meg helt vilt til å bade i sjøen og sole meg på stranden igjen. Vi er riktignok bare i april enda, men det er jo selvfølgelig lov å drømme. Er det ikke? Heldigvis er det bare litt i underkant av tre uker til jeg reiser til Roma. Der viser gradestokken en helt annen temperatur enn hva den gjør her hjemme. Mulig jeg er litt i overkant optimist, men jeg har faktisk pakket fram badeshortsen min. Ikke at jeg tror det er mulig å bade i Roma i begynnelsen av mai, men jeg har tenkt å ta den med likevel. Just in case. Haha.

I forkant av Roma-turen og sommeren generelt har jeg forberedt huden på sol ved hjelp av Betakaroten Gold fra Good For Me. Det er utvilsomt det beste kosttilskuddet for deg som ønsker en dyp og varig brunfarge året rundt. Jeg har selv sverget til Betakaroten Gold i over et år og merker stor forskjell på brunfargen min. I tillegg til at jeg har fått en mer dyp og varig brunfarge gir Betakaroten Gold bedre beskyttelse for huden min. Min erfaring er at jeg har blitt kvitt de små pigmentflekkene og ujevnhetene i huden etter at jeg begynte å bruke Betakaroten Gold. Produktet er 100% vegansk og utviklet med kokosolje, noe som gir bedre opptak av betakaroten i kroppen. Når det gjelder dosering tar jeg to kapsler daglig hele året. For å si det sånn, etter at jeg oppdaget disse kapslene kan jeg ikke se for meg et liv uten. Jeg vet ikke med dere, men jeg føler meg i hvert fall mye bedre med meg selv når jeg har litt glød i kinnene og farge på kroppen.

Derfor sverger jeg til Betakaroten Gold!

✨Jeg får en dyp og varig brunfarge

✨ Jeg beskytter huden bedre ved soling

✨ Kapslene er små og enkle å svelge

✨ Jeg har fått mindre pigmentflekker og ujevnheter i huden

✨ Produktet er 100% vegansk

✨ Utviklet med kokosolje for bedre opptak

✨ Jeg får en glød som varer hele året

FÅ 20% RABATT PÅ BETAKAROTEN GOLD FRA GOOD FOR ME ☀️

Har du lyst til å teste ut Betakaroten Gold? Da kan jeg glede deg over en rabattkode som gir deg hele 20% rabatt på din første boks. Det er i tillegg til de 50% du allerede får av Good For Me.

Bestill ved å klikke HER, og bruk rabattkoden glenn20 for å få dine 20% ekstra. Rabatten er gyldig til og med 28. april, så ikke glem å bestille hvis du skal på påskeferie eller vil sikre deg årets brunfarge til sommeren.

Ønsker dere en fortsatt strålende torsdag. Tenk, det er snart helg igjen! Enda en grunn til å smile. 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *