9 fun facts om meg

Hei! Først og fremst må jeg bare si takk til alle dere som viser omtanke og sender meg oppfølftende meldinger. Det er ikke så greit når hverdagen stopper opp og enkle gjøremål som å kle på seg, dusje eller gå på butikken blir en utfordring. Jeg er heldigvis en smule bedre enn i går og det går sakte, men sikkert riktig vei. Mens jeg ligger utålmodig på sofaen og tenker på alt jeg skulle gjort kan jeg like gjerne poste et blogginnlegg. Av alle ting har jeg ligget å googlet på fun facts om mennesker og kroppen. Det inspirerte meg til å skrive et innlegg med 9 fun facts om meg selv. Jeg kan ikke garantere at dere får så mye ut av det, men det kan jo hende noen finner det interessant. So, here we go:

1: Mellomnavnet mitt er Ståle.
Ja, det er helt riktig. Jeg heter Glenn Ståle. For å være helt ærlig har jeg vært litt flau over å fortelle dette til folk. Ikke nødvendigvis fordi at jeg synes at Ståle er et stygt navn, men fordi jeg ikke har vært så fan av kombinasjonen, «Glenn Ståle». Grunnen til at jeg heter Ståle til mellomnavn er fordi jeg er oppkalt etter faren min. Når det er sagt foretrekker jeg at folk kun skal bruke Glenn. Enkelt og greit.

2: Jeg biter negler.
Jeg vet det er skikkelig ekkelt, men jeg har faktisk bitt negler så lenge jeg kan huske. Jeg har ved flere anledninger prøvd å slutte, men får det ikke til. Det har blitt så vanlig for meg at jeg ikke engang tenker over at jeg gjør det. Jeg har prøvd alle mulige metoder for å slutte, men uten hell. Kom gjerne med tips til hvordan jeg kan slutte hvis dere har noen.

3: Jeg startet skogbrann som 5 åring.
Jeg er ingen pyroman, men da jeg var 5 år gammel fikk jeg det for meg at jeg skulle grille pølser i skogen. For å si det sånn, det gikk ikke så bra. Hendelsen resulterte i en stor skogbrann som skapte stor fortvilelse i bygda og store avisoverskrifter. Heldigvis ble ingen skadet. Til gjengjeld fikk jeg en lærepenge for livet og et veldig bevisst forhold når det kommer til bål og flammer.

4: Jeg er en eventyrer.
Jeg liker i hvert fall å anse meg selv som det. Jeg elsker å reise til nye steder, bli kjent med nye mennesker og er som regel avhengig av at det skjer ting rundt meg. Hvis hverdagen min blir alt for A4 merker jeg at jeg fort går lei. Jeg trenger ikke å finne opp kruttet hver dag, men jeg synes det er viktig å omgås flere typer mennesker og miljøer slik at man ikke stagnerer i samme fotstpor.

5: Jeg er allergisk mot kiwi.
Det er faktisk det eneste jeg er allergisk mot, så jeg skal virkelig ikke klage. Det som skjer når jeg spiser kiwi er at jeg begynner å klø i halsen. Reaksjonen er med andre ord ikke så alvorlig, bare veldig ubehagelig. Nå har jeg riktgnok ikke spist kiwi på mange år, så det kan jo hende jeg hadde reagert annerledes nå?

6: Jeg har store drømmer.
Dette er vel noe alle kan kjenne seg igjen i. Jeg har ganske store drømmer for livet og framtiden. Til motsetning fra folk flest er jeg ikke redd for å snakke om de. Jeg er veldig fornøyd med hva jeg har oppnådd så langt i livet mitt, men det betyr ikke at jeg kommer til å stoppe her. Drømmen er å være økonomisk uavhengig og måtte slippe å «bekymre» seg over å ha nok penger til å unne seg litt ekstra. Jeg elsker å jobbe og vet at jeg har mange gode kvaliteter. Det skal jeg ta med meg videre og bruke til min fordel slik at jeg kommer dit jeg ønsker å være.

7: Stjernetegnet mitt er Steinbukken.
Jeg leser horoskop måndlig og synes at den alternative verden er spennende. Jeg er en åpen person og det kommer jeg til å fortsette med. Min store drøm er å få et personlig møte med Lilli Bendriss. Jeg digger den dama og det hadde selvfølgelig vært spennende å høre hva hun hadde å si om meg og min energi.

8: Min største svakhet er smågodt.
Oh yes! Jeg er solgt når det kommer til søtsaker og smågodt er intet unntak. Mine absolutte favoritter er de røde jordbærfiskene og svarte krokodiller. Jeg prøver selvfølgelig å unngå søtsaker i ukedagene, men nå som jeg ligger rett ut med ryggsmerter er dette min store trøst.

9: Jeg ønsker å bli pappa.
En gang i framtiden vel å merke. Det er ikke noe jeg tenker på hver dag, men jeg håper at jeg kan oppleve å bli far en vakker dag. Alle søskene mine har barn og jeg er onkel til 7 stykker. Det har gitt meg en god indikasjon på hva det vil si å ha barn, men det er jo selvfølgelig lettere sagt enn gjort får vår del. Kjæresten min ønsker også barn, så det hadde jo vært innmari fint om vi faktisk fikk realisert den drømmen en dag. Nå er det uansett kjøp av leilighet og karriere som står i fokus.

Håper dere likte innlegget og at dere forhåpentligvis har blitt litt bedre kjent med meg. Nå skal jeg gjøre meg klar til oppfølgingstime hos kiropraktoren min. Forhåpentligvis har han noen øvelser på lur som jeg kan gjøre hjemme og som styrker ryggen min. Nyt tirsdagen videre da godtfolk. Vi sees.

1 kommentar

  1. Mange fine bilder.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *