På beina igjen

God dag kjære lesere. Jeg regner med at mesteparten av dere har tatt påskeferie, og enten du nyter dagen på fjellet i byen eller på jobb håper jeg at dere har det fint. Her i hovedstaden skinner sola noe som er veldig oppløftende for oss som tilbringer påska i byen. Jeg har blitt mye bedre i ryggen. Nå klarer jeg å bevege meg og gå korte turer. Jeg har vært flere runder i bakkgården og det er selvfølgelig veldig deilig å kjenne at det går riktig vei. Smertene er fortsatt tilstedet og jeg må holde de i sjakk med smertestillende, men det er ingenting sammenlignet med hvordan jeg hadde det tidligere i uka.

Senere i dag skal Julian og jeg på middagsselskap sammen med en kollega av meg og noen venner av henne. Det blir hyggelig! Jeg må si at jeg ser fram til å komme meg ut av leiligheten og ikke minst sosialisere meg med folk igjen. Nå har Julian påskeferie også og det er deilig å kunne våkne opp sammen og nyte fridagene sammen. Hva vi skal gjøre resten av påska er enda uavklart. Dersom ryggen min tilltater det håper jeg at vi kan ta oss en luftetur til Sverige eller noe i den dur. Jeg merker at jeg er rastløs allerede av å bare gå hjemme.

Jakke – Alpha Industries // Skjorte – Filippa K. // Jeans – Zara. // Sko – Lacoste

Bildet er tatt i forrige uke før jeg trente på Barrys Barcode. Merker nå mer enn noen gang at jeg har så innmari lyst til å trene igjen. Dessverre må jeg bare la treningsbagen ligge på hylla de kommende ukene. Nå må jeg bare fokusere på å bli friskmeldt slik at jeg faktisk klarer å fungere optimalt i hverdagen igjen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *