Påskestemning på terrassen

God fredag dere! Vi har endelig funnet frem utemøblene for sesongen og i skrivende stund sitter jeg i solveggen på terrassen og nyter en deilig kopp kaffe. Det er så fantastisk vær og jeg kan ikke få sagt det nok hvor glad jeg er for at våren har meldt sin ankomst. Ryggen blir bedre og bedre for dag som går, og nå jeg kan for første gang nyte at jeg har påskeferie. Vi har ingen store planer for dagen annet enn å gå en tur i nabolaget og kjøpe oss en is.

Må si jeg er overrasket over hvor mange som holder til i Oslo i påsken. Jeg hadde kanskje sett for meg at alle rømte til fjells, men slik er det altså ikke. Mesteparten av vennene våre er riktignok bortreist og det fortsatt uavklart hva vi skal finne på resten av helgen. Det er i grunn digg å bare ta det som det kommer egentlig. Værgudene ser ut til å være på vår side og da er det heller ikke noe hastverk med å komme seg bort. Med dette ønsker jeg dere en riktig god helg. Vi blogges.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *