Sikre deg årets brunfarge du også

Annonse i samarbeid med Good For Me.

Kom, Mai, du skjønne milde. Er det bare meg eller er våren den fineste årstiden vi har? Mai måned er for meg symbolet på at vi beveger oss over i det deilige sommerhalvåret. Værgudene har så langt meldt full sol og strålende vær for 17. mai og det er jo ingenting som gjør meg mer glad enn når solen titter fram på selveste nasjonaldagen. Jeg gleder meg selvsagt til den store feiringen på fredag, men jeg gleder meg også over tiden framover. Etter en lang vinter er det ingenting som er bedre enn å kunne tilbringe dagen, ettermiddagen og kvelden utendørs nå som temperaturene stiger. For ikke å snakke om frihetsfølelsen ved å kunne gå i shorts igjen og vise fram solbrun hud. Hvor deilig er ikke det? 😍

I forkant av sommeren bør du gjøre som meg og sikre deg årets brunfarge. Den får du ved hjelp av Betakaroten Gold fra Good For Me. Jeg har som tidligere nevnt brukt dette kosttilskuddet over lang tid og må si meg veldig fornøyd med den dype og varige brunfargen Betakaroten Gold gir meg. Produktet er heldigvis 100% vegansk og innholder kokosolje, noe som gir bedre opptak av betakaroten i kroppen.

Det er ekstremt viktig å ta vare på huden sin uansett årstid og jeg er veldig opptatt av å smøre meg inn med solkrem nettopp for å unngå rynker og ikke minst, hudkreft. Etter at jeg begynte å bruke Betakaroten Gold har jeg fått en mye sterkere hud som tåler mer og gjør meg fortere brun. Best av alt er at jeg slipper å overdrive solingen for å oppnå en fin glød. Jeg har tidligere vært skeptisk når det kommer til kosttilskudd og hvert fall til betakaroten, men Betakaroten Gold fra Good For Me kan jeg med hånden på hjertet si fungerer og anbefaler dere å teste det ut.

Hvorfor bruker jeg Betakroten Gold?

  • Dyp og varig brunfarge.
  • Bedre beskyttelse.
  • Utviklet med kokosolje for bedre opptak.
  • Trygg og effektiv dose.
  • 100% vegansk.
  • Gir farge hele året.

Akkurat nå får dere -50% avslag på deres første bestilling av Betakaroten Gold fra Good For Me. Husk at det lønner seg å sette i gang nå dersom dere ønsker å sikre dere årets brunfarge for sommeren 2019. PS! Jeg tar to kaplser hver dag hele året, anbefaler dere å gjøre det samme slik at dere har en fin glød året rundt.

🌞 BESTILL BETAKAROTEN GOLD TIL -50% HER. 🌞

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *