Ønsker du å være brun og blid til sommeren?

Annonse i samarbeid med Betakaroten Gold fra Good For Me.

God pinse alle sammen! Håper at alt står bra til og at helgen deres har vært fin. Selv er jeg i godt humør og nyter den ekstra fridagen min for alt den er verdt. Jeg har skikkelig søndagsfølelse og det er kanskje ikke så rart med tanke på at det er helligdag. Ja-takk til flere helligdager spør du meg! Til tross for en ruskete og regnfull start på helgen har endelig solen tittet frem. Det er jo grunn nok til å smile i seg selv. Jeg har til og med fått litt ekstra glød i ansiktet. Dette er uten tvil takket være Betakaroten Gold fra Good For Me. Jeg har alltid blitt fort brun, men i motsetning til tidligere har jeg nå en mye dypere brunfarge som varer hele året. Dersom du ikke har prøvd dette kosttilskuddet før anbefaler jeg deg å teste det ut.

Jeg har sverget til Betakaroten Gold i nesten to år og jeg er kjempe fornøyd med resultatet det gir meg. Ikke bare gir det meg en varig brunfarge, men jeg har også blitt kvitt de små pigmentflekkene jeg ofte fikk på armen i forbindelse med soling. Mange gode grunner til å elske Betakaroten Gold altså. Sommeren har riktignok ikke meldt sin ankomst riktig enda, men jeg har en magefølelse på at det er like før. I likhet med nordmenn flest klarer jeg knapt å vente med å tilbringe late dager på stranda fylt med soling og bading. 🍓🌴🐠🍹☀️

Derfor bruker jeg Betakaroten Gold:

☀️ Dyp og varig brunfarge året rundt

☀️ Trygg og effektiv dose

☀️ 100% vegansk

☀️ Styrker huden ved soling

☀️ Utviklet med kokosolje for bedre opptak

☀️ Kapslene er små, noe som gjør de enkle og svelge

Bruk rabattkode glenn20 for å få dine 20% ekstra ved å klikke HER.

Har du lyst til å teste ut Betakaroten Gold fra Good For Me i sommer? Da er dette din lykkedag! 😀 Rabattkoden glenn20 gir deg hele 20% på din første bestilling. Det er i tillegg til de 40% du allerede får av Good For MeGyldig t.o.m 30. juni.

En ting er hvert fall sikkert og det er at jeg klarer meg ikke uten Betakaroten Gold. Perfekt for deg som ønsker en ekstra glød i sommer, eller året rundt for den del. God shopping da dere, og nyt resten av mandagen. Vi sees. 😍

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *