Prikken over i´en med plakater fra DESENIO

Innlegget er skrevet i samarbeid med DESENIO.

God kveld! Endelig kan jeg vise dere litt mer av leiligheten min. Det meste av møbler har nå kommet på plass og jeg har til og med begynt å henge opp litt bilder på veggen. Her om dagen fikk jeg tilsendt noen fine plakater fra DESENIO som jeg har lyst til å vise dere. De av dere som kjenner meg vet at jeg er meget opptatt av detaljer og det er jo ingenting som gjør et rom mer personlig enn litt veggpryd. Jeg venter fortsatt på den nye tv-en min og så snart den er på plass skal jeg innrede den andre veggen i stuen med en mer sammensatt bildevegg.

I mellomtiden har jeg ferdigstilt den smale veggen mellom soverommet og balkongen, samt kjøkkenbenken. Selv er jeg veldig fornøyd med resultatet og plakatene fra DESENIO var virkelig prikken over i´en. Nå føles det mye mer hjemmekoselig ut her og det hjelper spesielt på stemningen i disse dager hvor jeg tilbringer store deler av dagene innenfor disse fire veggene med hjemmekontor osv.

Hos DESENIO kan du finne plakater som passer uansett stil og preferanse. De har i følge min mening et stort utvalg av ulike plakater som gjør at du kan velge unike motiver som passer inn hjemme hos deg. En annen fordel med å bestille plakater hos DESENIO er at du kan sette sammen din egen bildevegg og bestille rammer til. Hvis du er så heldig å ha rammer fra før kan du bare bestille plakater. På den måten er det enkelt å fornye seg med tid og stunder dersom du ønsker en forandring. Kjenner du noen som ikke har noe som helst på veggene? Da er plakater fra DESENIO den ultimate julegaven spør du meg.

Bli inspirert av hvordan du kan bruke bildene fra DESENIO i forskjellige kombinasjoner HER. Og dere, husk rabattkoden «GLENN30″ når dere handler. Koden gir dere 30% rabatt på plakater. Koden er gyldig mellom 10-12. november. (Gjelder ikke rammer eller handpicked-/collaboration posters / personlige posters).

4 kommentarer

 1. Du har fått det så fint Glenn du har virkelig sans for både mote og interiør, du virker så god tvers igjennom! Takk for inspo, nå må eg titte innom desenio eg også og finne meg noe knask!

  1. glennhenriksen

   Hei Trude. Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger. Det setter jeg stor pris på! Ja, du får benytte anledningen til å klikke deg hjem noen fine plakater nå som du kan få 30% rabatt. Ha en fin kveld. :)

 2. Flott og gjennomført du har fått det. Du er flink med trender og har stilsans.

  1. glennhenriksen

   Tusen takk for det! Hyggelig å høre. :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *